Известие

Collapse
No announcement yet.

Видях те,ти ли беше?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от pinkmousy Покажи съобщение
    В събота около 17 часа пред голфа в Ихтиман софийско ГТВ бордо, да си признава турбо ли беше
    Не ще да е било турбо, турбото не е в движение все още мисля
    Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

• Днес на връщане от Петрич по Кресненското дефиле,на огледалото ми се беше залепила една 156ца /СА 31-56.../ На Симитли, преди разклона за Разлог видях че е форумна.
      хамелеон 146 т.s 1.6 /00г.
      Regata 100s /88г

Comment

• Вчера 18.04.около 18 часа по Бул. България сива 147 1,9JTD с детелинка преди надписа 1.9 и с голям надпис ALFA COURSE (мисля имаше такъв колега тук) - Аз бях с червена 155 бая се движихме заедно!
        2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
        CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

• Синя 146ца ТХ 1762, често я засичам в квартала (Лозенец)
          Video meliora proboque deteriora sequor.

Comment

• В Младост виждам една женица с черна 145 с номер са 7008 май...женицата е русолява ,абе даже я гледах зимата как си дига капака и си разреди антифриз и си го сипа сама аз се потресох направо завидни умения за жена

Comment

• Преди 1 час на светофара на Пашов в Перник сива 156 със софийски номер.JTD щото като я настъпи изчади яко,да си казва кой е колегата...
              Mercedes W202 - 200kompressor 99'
              Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
              Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

• Днес в 14:00 по булевардите в Бургас карахме заедно с една сива много натокана сливенска 156-ца, с флаг 100 години Алфа Ромео на задния прозорец. Свирнах, махнах, но човека ме изгледа много странно. До него се возеше младеж, който или го беше срам да ми помаха, или и той незнаеше за какво махам.
                Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

• И на мен няколко пъти ми се случва гледам колеги хем с клубен стикер махам или светкам, а колегите ме изглеждат кат гръмнати със злобен поглед.... WTF и си викам баси ко ви стаа ве хора ?!?!
                  Alfa Romeo 156SW 1.9JTD 110hp "01

Comment

• Днес на караулката на цариградско в посока Пловдив се засякохме с колега с много хубава синя 145-ца с номер СА02.... и лекичко сръчкахме машините. Да си казва кой беше?
                    Audi A6 3.0 TDI
                    Infiniti FX35

Comment

• Първоначално публикувано от TMAX Покажи съобщение
                      Днес на караулката на цариградско в посока Пловдив се засякохме с колега с много хубава синя 145-ца с номер СА02.... и лекичко сръчкахме машините. Да си казва кой беше?
                      Опааааааааа да не си попаднал на малкото QV, сипа ли му
                      Fiat Punto 1.4GT 1996
                      Hyundai Tucson 2.0 2007
                      Renault Clio 1.5 2019

Comment

• И аз си мисля че беше Васко, ама като не го познавам и не знам!
                        Audi A6 3.0 TDI
                        Infiniti FX35

Comment

И аз си мисля че беше Васко, ама като не го познавам и не знам!
                          Аз бях Добре си покарахме.Добре че нямаше Аз след караулкат подадох цялата газ Красива ти е количката и дневните светлини и стоят екстра.Поздрави.
                          Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
                          ех.. Малкото КуВе
                          sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от b_angelov Покажи съобщение
                            Днес в 14:00 по булевардите в Бургас карахме заедно с една сива много натокана сливенска 156-ца, с флаг 100 години Алфа Ромео на задния прозорец. Свирнах, махнах, но човека ме изгледа много странно. До него се возеше младеж, който или го беше срам да ми помаха, или и той незнаеше за какво махам.
                            Аз и колегата Xman.Видях те в огледалото че леко намали преди да минеш покрай мен.Аз също свирнах и махнах,но не си ме видял.Когато мина пред нас и видяхме стикера на стъклото всичко беше ясно.Поздрави!
                            AlfaRomeo 156 2.0TS
                            AlfaRomeo 156 1.8TS

Comment

.... и лекичко сръчкахме машините.
                              Иии как завърши "гонката"
                              Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Гонка не е имало (я пиша като хората).
                                Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
                                ех.. Малкото КуВе
                                sigpic

Comment

Working...
                                X